Onze passie is uw geluk

OPS Advies:

Ons doel is mensen gelukkig maken. Gelukkig met hun nieuwe koopwoning of de verkoop/verhuur van hun woning of bedrijfsruimte in Parkstad. Makelaars Jack van Oppen en Rody Simons en hun collega’s van OPS Advies zetten hun kennis en ervaring met enthousiasme voor u in!

Jack en Rody hebben beiden meer dan 20 jaar ervaring als makelaars. De laatste jaren deden zij dat samen in het bekende makelaars- en assurantiekantoor Van Oppen | Pelzer |Simons. Begin 2021 kozen zij ervoor zich volledig te richten op hun passie: mensen gelukkig maken met hun droomwoning.

Die passie is voelbaar in de dienstverlening, die net een stapje verder gaat. Of het nu gaat om de persoonlijke benadering, het onderhandelen voor de beste prijs of het geven van advies op maat. We kijken altijd wat de beste oplossing is voor u. Niet voor niets is OPS Advies hét makelaarskantoor van Parkstad!

Bij OPS Advies kunt u rekenen op een makelaar die

-echt luistert naar uw wensen en vragen

-u ontzorgt bij de (ver)koop of (ver)huur van een woning of bedrijfspand

-ruime ervaring heeft en de woningmarkt in Parkstad op zijn duimpje kent

-altijd gaat voor de beste prijs voor u

-betrouwbaar, eerlijk en toegankelijk is

-bouwkundig inzicht heeft en precies weet met welke juridische zaken u rekening moet houden

-aangesloten is bij de NVM 

-u helpt met persoonlijk en deskundig advies

Wilt u weten hoe de makelaars van OPS Advies u gelukkig kunnen maken met uw droomwoning of bedrijfsruimte? Bel of mail ons dan om een afspraak te maken.