Taxatie van uw woonhuis of bedrijfsruimte

Deskundig en onafhankelijk

Waardebepaling bij verkoop

Laat u uw woning of bedrijfsruimte verkopen via OPS Advies? Dan zorgen onze makelaars altijd voor een waardebepaling. De waardebepaling geeft een goed beeld van de verkoopwaarde. Die is belangrijk om te komen tot een goede vraagprijs voor uw woning of bedrijfsruimte. De waardebepaling is een vast onderdeel van het persoonlijke verkoopplan dat we voor u maken. Er zijn dus geen extra kosten aan verbonden.

Eerlijke en betrouwbare taxatie 

Vaak heeft u een officieel taxatierapport nodig. Bijvoorbeeld voor het afsluiten, verhogen of oversluiten van een hypotheek. Een goede taxatie is professioneel maatwerk. Het vraagt om bouwkundig inzicht, een goede kennis van de woningmarkt en een onafhankelijke kijk op de woning of de bedrijfsruimte. Kortom, een taxatie laat u niet aan zomaar iemand over. Wel aan OPS Advies! Rody Simons is gecertificeerde taxateur, die u helpt met een betrouwbare en deskundige taxatie. 

Goed om te weten: veel banken of financieringsinstellingen vragen om een taxatierapport met het NWWI-keurmerk

Onze taxatierapporten voldoen hier altijd aan. Zo weet u zeker dat het is opgesteld volgens duidelijke richtlijnen en dat de getaxeerde marktwaarde ook echt marktconform is. 

Wilt u weten wat uw woning of bedrijfsruimte waard is? Bijvoorbeeld voor de verkoop ervan of voor het afsluiten van een hypotheek. OPS Advies verzorgt uw waardebepaling of taxatie tot in de puntjes.

Tarieven incl 21% BTW en overige kosten (woonhuizen/appartementen)
Taxatie voor financiering/verkoop gevalideerd door NWWI  € 795
Taxatie voor financiering/verkoop met verbouwing gevalideerd door NWWI  € 845

Na de taxatie van uw woning ontvangt u het taxatierapport binnen één week van ons.

Taxatie?

Onze taxateur

Rody Simons

Directeur/Makelaar/Taxateur